Verksted

BILSERVICE · BILREPARASJON · BILDIAGNOSE

BILVERKSTEDET FOR ALLE BILMERKER

EU-KONTROLL

8. februar 2019 ble det innført nye regler for EU-kontroll. Da vil kontrollfristen bestemmes ut fra når du sist gjennomførte EU-kontroll på bilen din, ikke ut fra siste siffer i registreringsnummeret slik som tidligere.

Du kan lese om de nye reglene for EU- kontroll på Statens Vegvesen sine sider, eller sjekke når din bil skal på kontroll ved å søke på registreringsnummer her.

*Før oppmøte på EU-kontroll ønsker vi gjerne at dere finner fram varseltrekant og refleksvest, på forhånd takk.

SERVICE PÅ BENSIN, DIESEL- OG ELBILER

Vi tar service på alle elbiler.

Vi tilbyr ekspertise og service av ypperste kvalitet både for bensin- og dieselbiler.

Vi utfører reparasjon av bensin- og dieselinnsprøytningssystemer, tenningssystemer, innsugningssystemer, registrerreimsett og eksosanlegg i tillegg til kontroller av avgasser og utslipp.

VEDLIKEHOLD OG KONTROLL

Hos oss får du alltid kvalitetsservice og reservedeler til gunstige priser, enten bilen går på bensin, diesel eller strøm.

Som den smarte bileier du er, vet du selvsagt at regelmessig bilservice forlenger bilens levetid og gir deg færre problemer.

En god tommelfingerregel er å ta en sjekk på bilen før vinteren og sommeren, eller før du kjører av sted på ferie.

Vi kan også utføre tilpasset bilservice i henhold til serviceheftet eller elektronisk intervall.

MEKANISKE BILREPERASJONER

Selv om dagens biler er høyteknologiske, er det mange mekaniske komponenter som utsettes for slitasje gjennom årenes løp.

Vi har gunstige pakketilbud for utbedring eller skifte av for eksempel bremsesystem, hjuloppheng, styringsdeler, støtdempere, hjullager og eksosanlegg.

Vi utbedrer eller skifter også mekaniske motorkomponenter i for eksempel turbo, kjølesystemet og registerdeler ved behov.

DIAGNOSE PÅ BILENS ELEKTRONIKK

Vi kan tilby rask feilsøking og diagnostisering av bilens elektriske system og elektronikk.

Til dette bruker vi den aller nyeste testteknikken. På verkstedet vårt kan du også få hjelp med diagnostisering av blant annet bilens batteriladesystem, start- og tenningssystem, belysning og Can Bus-system.

BREMSESERVICE OG REPARASJON

Bilens bremsefunksjon må til enhver tid være feilfri. Vi utfører profesjonell bremsereparasjon og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer. Vi bytte også ut slitasjedeler som bremsebelegg, bremseskiver og bremsecalipere.

Vi utfører også reparasjon av sikkerhetssystemer som ABS, ASR og ASP.

Hos oss får du bremseservice og bremsereparasjoner du kan stole på.

BATTERISERVICE

Nyere bilmodeller inneholder stadig flere elektroniske komponenter og har derfor et høyere strømforbruk. Det er derfor viktig at bilbatteriet er i god stand. Ikke minst på kalde vintermorgener.

Hos oss kan du få hjelp med batteriservice, lading og tilstandstest. De fleste produsenter av bilbatterier gir to års garanti. Vanligvis kan du regne med en levetid på ca. 4-5 år. Regelmessig batteriservice kan imidlertid forlenge batterienes levetid.

BELYSNING

Hvor bra er lysene på bilen din? Riktig innstilte frontlys gir deg større sikkerhet på veien når du kjører i mørket. Det er spesielt viktig for oss i Norge der de mørke timene er mange. Ofte må man også holde utkikk etter vilt langs veiene.

På verkstedet vårt kan du få hjelp med lysinnstilling og lysservice. Bestill gjerne en kontroll av frontlysene når høsten og vintermørket nærmer seg. For sikkerhets skyld; husk også at feil lysinnstilling kan føre til at du får en type 2-feil på kjøretøykontrollen.

Vi utfører også polering av slitte hovedlyktglass.

EKSOS ANALYSE

Trenger du å skifte ut eller få sett over eksosanlegget? Vi utfører service på alle typer eksosanlegg for alle bilmerker. Vi bruker bare reservedeler av beste kvalitet. Du kan også få hjelp med å løse problemer med katalysatorer, lamdasystemer og dieselpartikkelfiltre.

Et nytt eksosanlegg kan ofte lønne seg fordi det fører til at motoren arbeider mer effektivt og at drivstofføkonomien blir bedre. Et annet viktig aspekt er at miljøpåvirkningen blir mindre. Hvis du har en mistanke om at det er en lekkasje i eksosanlegget, er det viktig at du ikke venter for lenge med å gjøre noe med det. Eksosen inneholder helseskadelig karbonmonoksid som kan finne veien inn i kupeen.

Spør gjerne etter våre gunstige pakketilbud som omfatter både eksosanlegg og arbeidskostnader.

AC-SERVICE

Når tok du sist en service eller kontroll på klimaanlegget?

Med regelmessig kontroll av AC-anlegget oppnår du jevnere drift og unngår større reparasjoner som er mer kostnads- og tidkrevende. Et AC-anlegg sørger ikke bare for at du får en behagelig temperatur i kupeen.

Det filtrerer også luften som kommer inn, slik at du ikke puster inn eksos og andre urenheter. Vi tester og feilsøker klimaanlegget ordentlig slik at du vet om systemet må utbedres.

SERVICE PÅ TILLEGGSVARMER

En kald vintermorgen kan det være deilig å sette seg inn i en oppvarmet bil. Er motoren forvarmet, slipper bilen dessuten ut opptil 80 prosent mindre karbondioksid og hydrokarboner de første kilometerne.

Andre fordeler er at slitasjen på motoren blir mindre og at drivstofføkonomien blir bedre.

Hvis bilen din har en drivstoffdrevet motor-/komfortvarmer eller annen tilleggsvarme, kan vi selvsagt utføre service på den også. Vi har bred erfaring med varmere fra for eksempel Eberspächer og Webasto for både bensin- og dieselbiler.

FLUSHING AV AUTOMATGIRKASSE

Rykking ved gearskifte? Sluring ved akselerasjon?

Flushing av automatgirkassen kan være løsningen.

Vi skifter olje og utfører innvendig rens av bilens automatgirkasse, oljekjøler og converter på en profesjonell måte ved bruk av en helautomatisk flushemaskin.

Spør oss om pris for rens på din bil!

SERVICE PÅ BOBIL

Vi utfører service og reparasjon på bobil. Ta kontakt i dag og sørg for at bobilen din er ferieklar!